"Folk sad med hænderne i vejret, da det blev præsenteret"

Testimonial
"Det er sjældent, når noget bliver præsenteret, at folk de sidder med armene i vejret, når det er nyt og digitalt, men det var faktisk oplevelsen her, selv i min egen afdeling. Jeg ville gerne kunne sætte en finger på det, det er altid godt, og virker lidt mere troværdigt måske, men det kan jeg faktisk ikke".
Thomas Andersen
,
Uddannelseschef
hos
NEXT Uddannelse København
Virksomhedens navn
NEXT Uddannelse København
Om virksomheden
NEXT Uddannelse er landets største erhvervs- og gymnasieskole, og huser omkring 7100 elever.
Rekruttering gjort nemmere

Strømlin dine ansættelser med Candenos platform.

4.5/5 Rating
Ingen kreditkort nødvendig
Hold styr på jobsøgningen

Strømlin dine jobsøgningsprocess med Candenos platform.

4.5/5 Rating
Ingen forpligtelse nødvendig
Udfordringen

Udfordringer med understøttelse af elevers lærepladssøgning

Vi har som skole store udfordringer i dagligdagen hos faglærte med at kunne varetage rollen med at understøtte elevernes lærepladssøgning, og her er der en mulighed for at kunne bruge platformen, fortæller Lars Gorm Povelsen, virksomhedskonsulent på NEXT Uddannelse.

Løsningen

Elever faldet bagover i positiv forstand

Det eleverne i særlig grad er glade for, det er feedbackmuligheden, og ikke mindst den korte responstid, man har på feedback. Som jeg lige husker det, så er responstiden 15 minutter eller lignende, og det er hele året rundt, at det er i spil. Der er nogle elever, der er faldet bagover i positiv forstand og tænkt hold da op, det kunne da have været fedt, hvis vi havde haft det tidligere, men nu er vi i gang, lyder det fra Lars Gorm Povelsen.

Resultatet

Ikke en finger at sætte på det

Da vi møder Candeno første gang vil jeg sige, at jeg var skeptisk. Der var mange aktører i markedet på det tidspunkt, som henvendte sig, og meget hurtigt stod det klart for mig, at her var noget, hvor vi meget hurtigt kunne få eleverne til at være selvkørende, og det var nemt at introducere. Jeg havde meget fokus på implementeringen, for det kan godt være tungt i en stor organisation som vores. De er kommet, når vi er kaldt på dem. Har der har været nogle udfordringer, har de været lydhøre for dem, har der været nye ting, som har skulle udvikles til platformen, som har været customized mod os, så har de været der. Jeg ville gerne kunne sætte en finger på det, det er altid godt, og virker lidt mere troværdigt måske, men det kan jeg faktisk ikke, fortæller Thomas Andersen, Uddannelseschef på NEXT Uddannelse.