Hold styr på din
jobsøgning et sted.

Med Candeno har du én komplet jobsøgningsplatform, der dækker alle aspekter af jobsøgningen.

Book platform demo
95,78% CSAT score

Ved din side fra oprettelse til ansættelse

Der kan være en del skridt på vejen mod at lave "Jeg har fået nyt job"-opslaget på LinkedIn. Med Candeno har du en A➝Z jobsøgningsplatform, der hjælper dig med at lande drømmejobbet.

Vil du prøve Candeno af?
Book platform demo

Som jobsøgende har man mange bolde i luften.

Det kan være uoverskueligt at være jobsøgende med de mange værktøjer, der er til rådighed for én. Med Candeno skal du blot forholde dig til én platform, der kan hjælpe dig hele vejen fra jobsøgende til ny arbejdsplads.

Hold overblikket i din jobsøgning

Med værktøjet Mine jobs har du hele tiden mulighed for at overskueliggøre din jobsøgningssituation.

Jobtilbud direkte i din Candeno-indbakke

Åbn op for muligheden for at få jobtilbud direkte i din Candeno-indbakke ved at udfylde din Candeno-profil, og gør dig synlig for tusindvis af rekrutterende virksomheder.

Land
drømmejobbet
fra sofaen

Hvad vores kunder
tænker om os

95,78% CSAT score
Se hvad de siger
95,78
%
Kundetilfredshedsscore (CSAT)
95,78% CSAT score

"Det her, det giver jobs og praktikpladser"

Lene Odgaard
,
Praktik- og karrierekonsulent
/
Erhvervsakademi Dania

"Folk sad med hænderne i vejret, da det blev præsenteret"

Thomas Andersen
,
Uddannelseschef
/
NEXT Uddannelse København

"Et rigtig givtigt samarbejde"

Kristine Nøhr
,
Projektleder
/
Akademikernes A-kasse

Modtag jobtilbud uden at sende en ansøgning

Jobtilbud direkte i indbakken

Tusindvis af virksomheder

Gør dig selv attraktiv

Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet en række af de spørgsmål, vi har fået mest, og besvaret dem herunder.

Hvad kan vi som jobcenter få ud af at tilbyde Candeno til vores borgere?

Med en bruger på Candeno får jeres borgere mulighed for at blive matchet direkte med virksomheder på platformen. Her kan virksomhederne få adgang til at se borgerens professionelle ansøgningsmateriale, som de kan udarbejde på platformen og få feedback på - 365 dage om året. Derudover kan jeres borgere få hjælp til alt relateret til deres ledighed, hvad enten det gælder et kursus i at bruge sit netværk i jobsøgningen til et kursus i at komme tilbage på arbejdsmarkedet på trods af fysiske- eller psykiske skavanker.

Hvad kan vi som a-kasse få ud af at tilbyde Candeno til vores medlemmer?

Med løsningen integreret direkte ind i medlemmets univers vil medlemmet have al ansøgningsmateriale i form af CV'er og ansøgninger samlet. Man vil derudover kunne strukturere sin jobsøgning i et nemt og overskueligt overblik, joblogge direkte på platformen og få indblik i de virksomheder, der har aktive stillinger på platformen. Alt i alt et medlemsunivers, der hjælper medlemmet på vej i jobsøgningen. Herudover kan jeres medlemmer blive matchet direkte med de mange rekrutterende virksomheder på platformen, mens I med vores rekrutteringspartner modul kan assistere de virksomheder, som I samarbejder med, i at rekruttere jeres medlemmer på Candeno.

Hvad kan vi som uddannelsesinstitution få ud af at tilbyde Candeno til vores studerende?

Med Candeno kan jeres studerende enten i forbindelse med praktik- eller lærepladssøgning bruge vores CV- og ansøgningsbyggere for at sikre sig, at materialet fremstår så professionelt som muligt. Herudover kan både praktik- og lærepladssøgende samt nyuddannede finde deres kommende arbejdsplads gennem vores rekrutteringsplatform, hvor tusindvis af virksomheder sidder klar til at finde deres næste praktikant, lærling eller medarbejder.

Hvordan kan vi holde overblik over vores studerende, borgere og medlemmer på Candeno?

På Candeno kan de af jeres medarbejdere, I ønsker det, få en professionel adgang til platformen, hvor I blandt andet får adgang til et dashboard, hvor I kan få unik data på alle jeres oprettede målgrupper på platformen. Her kan I sikre, at jeres studerende, borgere og medlemmer anvender Candeno som et led i deres jobsøgningsperiode. Derudover kan I med vores rapporteringsmodul hurtigt få et overblik ned på brugerniveau, hvor I kan følge med I jeres borgernes, medlemmernes samt de studerendes produktion af CV- og ansøgningsmateriale, så I kan bruge Candeno som et dialogværktøj.

Hvordan kan vi komme i gang med at bruge Candeno?

Tryk på "Book demo"-knappen øverst på siden til højre samt udfyld formularen på siden. Herefter vil en medarbejder på Candeno kontakte jer, og tilbyde en gennemgang af platformen.

Få en guidet demo af Candeno.

Book platform demo
95,78% CSAT score