"Et rigtig givtigt samarbejde"

Testimonial
"Samarbejdet med Candeno hos os har jo været relativt langt. Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med Candeno siden 2020. Vi oplever helt klart, at det er et rigtig givtigt samarbejde, hvor de er lydhøre, når vi beder om at få nogle ændringer i de produkter, vi har - og også, at det langt mere er et samarbejde end et meget sådan leverandør/kunde-forhold."
Kristine Nøhr
,
Projektleder
hos
Akademikernes A-kasse
Virksomhedens navn
Akademikernes A-kasse
Om virksomheden
Akademikernes A-kasse er en a-kasse for akademikere. De største medlemsgrupper er ingeniører og DJØF
Rekruttering gjort nemmere

Strømlin dine ansættelser med Candenos platform.

4.5/5 Rating
Ingen kreditkort nødvendig
Hold styr på jobsøgningen

Strømlin dine jobsøgningsprocess med Candenos platform.

4.5/5 Rating
Ingen forpligtelse nødvendig
Udfordringen

Candeno har samarbejdet med Akademikernes A-kasse siden 2020

En af årsagerne til, at vi har valgt at indgå et samarbejde med Candeno, det er, at vores strategi lægger op til øget digitalisering, hvor det giver mening, og det kan vi se, at nogle af produkterne hos Candeno kan bidrage rigtig godt til.

For os er det vigtigt, når vi taler digitalisering, at det bliver sat sammen med en mere håndholdt og nær proces for vores medlemmer, så vi ikke mister dem på den måde til digitaliseringen. Det er helt klart noget, som Candeno kan bidrage med, nemlig at man får den her digitale, men samtidig også håndholdte indsats.

Løsningen

En bred indsats i a-kassen

Vi bruger flere af Candenos produkter hos os. Både CV- og ansøgningsværktøjet, ansøgningsassistenten, der gør brug af AI, og også Candeno Match-produktet med tilhørende rekrutteringsmodul. Så vi bruger egentlig produkterne meget bredt i vores organisation og i forskellige afdelinger.

Resultatet

Giver mening for medlem og medarbejder

Vi oplever, at de produkter vi har og de ydelser vi har fra Candeno det er noget, der giver rigtig god mening for vores medlemmer, men også for vores medarbejdere. Vi kan have et rekrutteringsinterview eller en karrieresamtale, hvor CV eller ansøgning er lavet på forhånd eller medlemmet har udfyldt sin profil i Candeno Match på forhånd, så det bagvedliggende er på plads inden mødet med vores medarbejder.