Bliv klædt på til drømmejobbet
i dit eget tempo.

Vi dækker alle dine behov som jobsøgende, så du kun behøver én platform til at lande drømmejobbet.

Book platform demo
95,78% CSAT score

Én platform, der dækker alle dine behov

Med Candeno har du alt du skal bruge i jobsøgningen fra oprettelse til ansættelse. Skriv CV, find jobs, tag kurser, bliv afklaret om dine personlige kompetencer og få jobtilbud.

Bliv mere attraktiv

På Candeno sidder tusindvis af rekrutterende virksomheder klar til at kigge på din profil, så det er vigtigt at sørge for, at profilen spiller. På Candeno kan du heldigvis få hjælp til at sørge for, at du har et fedt CV samt styr på kompetencer, personprofil og meget mere.

Tydelige personlige kompetencer

Alle årets dage kan du på Candeno få vores hjælp til, at CV-og ansøgningsmaterialet står skarpt, så du er klar til at lande drømmejobbet. Vi giver året rundt tips og tricks samt vores øjne på det CV- og ansøgningsmateriale, du har udarbejdet.

Det perfekte CV

Alle årets dage kan du på Candeno få vores hjælp til, at CV-og ansøgningsmaterialet står skarpt, så du er klar til at lande drømmejobbet. Vi giver året rundt tips og tricks samt vores øjne på det CV- og ansøgningsmateriale, du har udarbejdet.

Spark røv til jobsamtalen

Om det er hjælp til jobsamtalen, tips og tricks til at få en professionel LinkedIn-profil eller noget helt tredje, du har brug for hjælp til, er hjælpen ikke længere væk end vores digitale læringsunivers, hvor eksperter sidder klar til at undervise dig, uanset hvor og hvornår du er klar til det.

Hvad vores kunder
tænker om os

95,78% CSAT score
Se hvad de siger
95,78
%
Kundetilfredshedsscore (CSAT)

"Det her, det giver jobs og praktikpladser"

Lene Odgaard
,
Praktik- og karrierekonsulent
/
Erhvervsakademi Dania

"Folk sad med hænderne i vejret, da det blev præsenteret"

Thomas Andersen
,
Uddannelseschef
/
NEXT Uddannelse København

"Et rigtig givtigt samarbejde"

Kristine Nøhr
,
Projektleder
/
Akademikernes A-kasse

Feedback på dit materiale alle årets dage

Forbedret CV- og ansøgningsmateriale

Land drømmejobbet

365 dage om året

Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet en række af de spørgsmål, vi har fået mest, og besvaret dem herunder.

Hvad kan vi som jobcenter få ud af at tilbyde Candeno til vores borgere?

Med en bruger på Candeno får jeres borgere mulighed for at blive matchet direkte med virksomheder på platformen. Her kan virksomhederne få adgang til at se borgerens professionelle ansøgningsmateriale, som de kan udarbejde på platformen og få feedback på - 365 dage om året. Derudover kan jeres borgere få hjælp til alt relateret til deres ledighed, hvad enten det gælder et kursus i at bruge sit netværk i jobsøgningen til et kursus i at komme tilbage på arbejdsmarkedet på trods af fysiske- eller psykiske skavanker.

Hvad kan vi som a-kasse få ud af at tilbyde Candeno til vores medlemmer?

Med løsningen integreret direkte ind i medlemmets univers vil medlemmet have al ansøgningsmateriale i form af CV'er og ansøgninger samlet. Man vil derudover kunne strukturere sin jobsøgning i et nemt og overskueligt overblik, joblogge direkte på platformen og få indblik i de virksomheder, der har aktive stillinger på platformen. Alt i alt et medlemsunivers, der hjælper medlemmet på vej i jobsøgningen. Herudover kan jeres medlemmer blive matchet direkte med de mange rekrutterende virksomheder på platformen, mens I med vores rekrutteringspartner modul kan assistere de virksomheder, som I samarbejder med, i at rekruttere jeres medlemmer på Candeno.

Hvad kan vi som uddannelsesinstitution få ud af at tilbyde Candeno til vores studerende?

Med Candeno kan jeres studerende enten i forbindelse med praktik- eller lærepladssøgning bruge vores CV- og ansøgningsbyggere for at sikre sig, at materialet fremstår så professionelt som muligt. Herudover kan både praktik- og lærepladssøgende samt nyuddannede finde deres kommende arbejdsplads gennem vores rekrutteringsplatform, hvor tusindvis af virksomheder sidder klar til at finde deres næste praktikant, lærling eller medarbejder.

Hvordan kan vi holde overblik over vores studerende, borgere og medlemmer på Candeno?

På Candeno kan de af jeres medarbejdere, I ønsker det, få en professionel adgang til platformen, hvor I blandt andet får adgang til et dashboard, hvor I kan få unik data på alle jeres oprettede målgrupper på platformen. Her kan I sikre, at jeres studerende, borgere og medlemmer anvender Candeno som et led i deres jobsøgningsperiode. Derudover kan I med vores rapporteringsmodul hurtigt få et overblik ned på brugerniveau, hvor I kan følge med I jeres borgernes, medlemmernes samt de studerendes produktion af CV- og ansøgningsmateriale, så I kan bruge Candeno som et dialogværktøj.

Hvordan kan vi komme i gang med at bruge Candeno?

Tryk på "Book demo"-knappen øverst på siden til højre samt udfyld formularen på siden. Herefter vil en medarbejder på Candeno kontakte jer, og tilbyde en gennemgang af platformen.

Få en guidet demo af Candeno.

Book platform demo
95,78% CSAT score