"Det her, det giver jobs og praktikpladser"

Testimonial
Vi kan se, at vores studerendes materiale er blevet mere skarpt, det er blevet mere professionelt, det er layoutet på en spændende og aktiv måde, og vi kan se, at jobsøgningsmateriale bare står skarpt. Med personlighedsprofilen, der også er kommet med ind over, så får vi det hele menneske med de studerende. Vi kan se inde på selve platformen, at tilfredsheden er super høj.
Lene Odgaard
,
Praktik- og karrierekonsulent
hos
Erhvervsakademi Dania
Virksomhedens navn
Erhvervsakademi Dania
Om virksomheden
Erhvervsakademi Dania tilbyder 26 videregående uddannelser, 17 akademi- og diplomuddannelser samt mere end 350 akademi- og diplomfag på tværs af deres syv lokationer i Jylland.
Rekruttering gjort nemmere

Strømlin dine ansættelser med Candenos platform.

4.5/5 Rating
Ingen kreditkort nødvendig
Hold styr på jobsøgningen

Strømlin dine jobsøgningsprocess med Candenos platform.

4.5/5 Rating
Ingen forpligtelse nødvendig
Udfordringen

Stort behov blandt de studerende

Vi valgte at indgå et samarbejde med Candeno for et par år siden, fordi vi kunne se, at der var et stort behov blandt vores studerende i at professionalisere CV og jobansøgningen.

Løsningen

Nem og intuitiv løsning for de studerende

Candeno har gjort det nemt for os at understøtte de studerende i at søge job og praktik, fordi det er en rigtig god platform at gå ind og bruge. Den er nem, den er intuitiv, der er gode råd derinde, der er tutorials, og du kan altid få gode råd derinde, hvis det er du sidder derhjemme en weekend og søger praktik. Hvordan var det lige man skulle gøre? Ikke mindst er der også chat-delen, som jeg synes er fantastisk, fordi man altid kan få svar hos Candeno, hvis man sidder og skal have noget ekstra feedback.

Resultatet

Kæmpestor effekt af brugen af Candeno

Vi kan se en kæmpestor effekt af brugen af Candeno. Vi kan se, at vores studerendes materiale er blevet mere skarpt, det er blevet mere professionelt, det er layoutet på en spændende og aktiv måde, og vi kan se, at jobsøgningsmateriale bare står skarpt. Med personlighedsprofilen, der også er kommet med ind over, så får vi det hele menneske med de studerende. Vi kan se inde på selve platformen, at tilfredsheden er super høj. Herudover har jeg også spurgt praktikkoordinatorerne hvordan de oplever værktøjet Candeno, for det er vigtigt for dem. De sidder med de studerende, og de har været super tilfredse med det, så det er simpelthen blevet et  implementeret DNA i vores jobsøgning og i vores praktikhjælp her på Erhversakademi Dania.