Tiltræk de bedste kandidater med egen virksomhedsside.

Få de bedste talenter blandt Candenos store kandidatpulje ved at brande jer selv.

Intet kreditkort nødvendigt

Vi hjælper jer tiltrække jobsøgende.

Med Candeno får I adgang til et bredt udsnit af kandidater fra forskellige baggrunde. Jeres personlige virksomhedsside hjælper jer med at tiltrække dem.

Udfyld kerneinformationer

Det første skridt mod at tiltrække de skarpeste kandidater til jeres virksomhed er at udfylde de allervigtigste informationer om jeres virksomhed. Hvor I landet befinder I jer, hvornår blev i stiftet, hvor mange ansatte er I, og så videre.

Fortæl om virksomheden

Når de vigtigste informationer er udfyldt, skal der skrives en tekst om virksomheden. Her kan I uddybe hvad virksomheden laver, hvad der driver jer samt komme ind på, hvordan det er at arbejde hos jer.

Fordele ved virksomheden

Noget af det vigtigste på virksomhedssiden er de fordele, der kan tilføjes. Om det er frokostordning, fleksible arbejdstider, pension eller noget helt fjerde, er det vigtigt at komme ind på, hvad man får med i den pakke, som I tilbyder jeres medarbejdere.

Den perfekte virksomhedsvideo

Har I allerede en video, der kommer ind på, hvad virksomheden er for en størrelse og som måske kommer ind på det sociale liv på kontoret, er det perfekt. Hvis ikke, kunne det bestemt give mening at få lavet en. Her har I for alvor mulighed for at slå jer løs og vise de fede sider af virksomheden.

Dine fordele ved at bruge Candeno

Vi er rated 4,5/5 blandt ...
Se hvad de siger

Bliv mere attraktiv

Fortæl om alle de gode sider ved jeres virksomhed. Lad kandidaterne dykke ned i virksomhedens historie, kulturelle liv, fordele og gør siden levende ved at tilføje en video.

Bred kandidatpulje

På Candeno kan du møde en meget varieret kandidatpulje. Vi har både studerende, nyuddannede, akademikere, ufaglærte og folk, der allerede er i job.

Vi har kandidater til alle brancher

Børnepasning
Frisører
Servicejobs
Marketing
Konsulenter
Byggecentre
Software
Butikker
Restauranter
Hoteller
Callcentre
Hjemmepleje
Rengøring
Detailhandel

Ansæt nemmere, hurtigere
og bedre

Instant match

Unik matchalgoritme

Tusindvis af kandidater

Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet en række af de spørgsmål, vi har fået mest, og besvaret dem herunder.

Hvilke kandidater kan vi som virksomhed møde?

Kandidaterne I kan møde på platformen, stammer fra vores samarbejdsorganisationer i form af jobcentre, a-kasser og uddannelsesinstitutioner. Kandidaterne kan derfor både være jobsøgende i job eller ledige jobsøgende. Fælles for dem er dog, at de aktivt har taget stilling til deres jobsøgningssituation gennem Candeno, hvilket betyder I ikke behøver bekymre jer om inaktive profiler.

Hvordan finder vi det rette match?

Sekundet efter I har oprettet jeres stillingsopslag, gennemsøger vi de mange jobsøgende kandidater på Candeno, og præsenterer jer blot for de kandidater, der matcher stillingen bedst. Match scoren er baseret på en række faktorer, herunder erhvervserfaring, uddannelse, arbejdstype, kompetencer og meget mere.

Hvad koster det at bruge Candeno?

Candeno er helt gratis for rekrutterende virksomheder at bruge. Vi kunne dog rigtig godt tænke os, at I delte jeres tanker og oplevelser med platformen med os. På den måde kan vi i fællesskab skabe den bedst mulige rekrutteringsplatform.

Hvordan kommer vi i gang?

Tryk på "Ansæt gratis nu"-knappen øverst på siden til højre, og udfyld formularen. Herefter vil vi inden for 24 timer kontakte dig, og hjælpe dig med at komme i gang med at rekruttere med Candeno.

Hvilke typer stillinger kan vi rekruttere til?

Kandidaterne søger en bred vifte af stillingstyper, herunder fuldtidsstillinger, deltidsstillinger, lære- og elevplads, virksomhedspraktik, studiepraktik, studiejobs og småjobs.

Instant match

Dyk ned i kandidater

Bred kandidatpulje

Intet kreditkort nødvendigt