Strømlin din ansættelsesproces.

Hold styr på alle kandidater og saml kommunikation og screening ét sted.

Intet kreditkort nødvendigt

Byg en pipeline med de bedste kandidater

Med Candeno har du alt du skal bruge i jobsøgningen fra oprettelse til ansættelse. Skriv CV, find jobs, tag kurser, bliv afklaret om din personlighed og få jobtilbud.

Hold styr på potentielle kandidater
Ansæt gratis nu

Dine fordele ved at bruge Candeno

Vi er rated 4,5/5 blandt ...
Se hvad de siger

Scout talenter med vores søgeagenter

Få automatisk besked når en potentiel kandidat, bliver oprettet på platformen. Filtrer helt ned til kompetencer, erfaring og personlighed.

Vi er med jer fra oprettelse til ansættelse

Candeno er jeres personlige rekrutteringspartner og hjælper jer hele vejen fra oprettelse til ansættelse. Du har alle hverdage fra 8-16 mulighed for at fange os på vores live chat, hvor vi lover et svar inden for fem minutter.

Vi har kandidater til alle brancher

Børnepasning
Frisører
Servicejobs
Marketing
Konsulenter
Byggecentre
Software
Butikker
Restauranter
Hoteller
Callcentre
Hjemmepleje
Rengøring
Detailhandel

Ansæt rigtigt første gang og undgå høj personaleomsætning

Ansæt rigtigt første gang og undgå høj personale-omsætning

Slip for manuel screening

Undgå høj personaleomsætning

Dyk ned i kandidaterne

Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet en række af de spørgsmål, vi har fået mest, og besvaret dem herunder.

Hvilke kandidater kan vi som virksomhed møde?

Kandidaterne I kan møde på platformen, stammer fra vores samarbejdsorganisationer i form af jobcentre, a-kasser og uddannelsesinstitutioner. Kandidaterne kan derfor både være jobsøgende i job eller ledige jobsøgende. Fælles for dem er dog, at de aktivt har taget stilling til deres jobsøgningssituation gennem Candeno, hvilket betyder I ikke behøver bekymre jer om inaktive profiler.

Hvordan finder vi det rette match?

Sekundet efter I har oprettet jeres stillingsopslag, gennemsøger vi de mange jobsøgende kandidater på Candeno, og præsenterer jer blot for de kandidater, der matcher stillingen bedst. Match scoren er baseret på en række faktorer, herunder erhvervserfaring, uddannelse, arbejdstype, kompetencer og meget mere.

Hvad koster det at bruge Candeno?

Candeno er helt gratis for rekrutterende virksomheder at bruge. Vi kunne dog rigtig godt tænke os, at I delte jeres tanker og oplevelser med platformen med os. På den måde kan vi i fællesskab skabe den bedst mulige rekrutteringsplatform.

Hvordan kommer vi i gang?

Tryk på "Ansæt gratis nu"-knappen øverst på siden til højre, og udfyld formularen. Herefter vil vi inden for 24 timer kontakte dig, og hjælpe dig med at komme i gang med at rekruttere med Candeno.

Hvilke typer stillinger kan vi rekruttere til?

Kandidaterne søger en bred vifte af stillingstyper, herunder fuldtidsstillinger, deltidsstillinger, lære- og elevplads, virksomhedspraktik, studiepraktik, studiejobs og småjobs.

Instant match

Dyk ned i kandidater

Bred kandidatpulje

Intet kreditkort nødvendigt