Gratis at bruge

Candeno er helt gratis at bruge. Til gengæld kunne vi godt tænke os, hvis du ville dele dine oplevelser, tanker samt refleksioner over platformen med os, når vi spørger dig.

Intet kreditkort nødvendigt

Instant match

Dyk ned i kandidater

Bred kandidatpulje

Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet en række af de spørgsmål, vi har fået mest, og besvaret dem herunder.

Hvilke kandidater kan vi som virksomhed møde?

Kandidaterne I kan møde på platformen, stammer fra vores samarbejdsorganisationer i form af jobcentre, a-kasser og uddannelsesinstitutioner. Kandidaterne kan derfor både være jobsøgende i job eller ledige jobsøgende. Fælles for dem er dog, at de aktivt har taget stilling til deres jobsøgningssituation gennem Candeno, hvilket betyder I ikke behøver bekymre jer om inaktive profiler.

Hvordan finder vi det rette match?

Sekundet efter I har oprettet jeres stillingsopslag, gennemsøger vi de mange jobsøgende kandidater på Candeno, og præsenterer jer blot for de kandidater, der matcher stillingen bedst. Match scoren er baseret på en række faktorer, herunder erhvervserfaring, uddannelse, arbejdstype, kompetencer og meget mere.

Hvad koster det at bruge Candeno?

Candeno er helt gratis for rekrutterende virksomheder at bruge. Vi kunne dog rigtig godt tænke os, at I delte jeres tanker og oplevelser med platformen med os. På den måde kan vi i fællesskab skabe den bedst mulige rekrutteringsplatform.

Hvordan kommer vi i gang?

Tryk på "Ansæt gratis nu"-knappen øverst på siden til højre, og udfyld formularen. Herefter vil vi inden for 24 timer kontakte dig, og hjælpe dig med at komme i gang med at rekruttere med Candeno.

Hvilke typer stillinger kan vi rekruttere til?

Kandidaterne søger en bred vifte af stillingstyper, herunder fuldtidsstillinger, deltidsstillinger, lære- og elevplads, virksomhedspraktik, studiepraktik, studiejobs og småjobs.